Jídelníček hotových jídel

25.10.2021 - 29.10.2021

PondělíPolévka: kapustová*1,6
I.Boloňské špagety s vepřovým masem, sýr*1,3,6,7,12
II.Uzené maso, čočka na kyselo, okurka*1,10,12
III.Zeleninový salát s brynzou, dresink, pečivo*1,3,6,7,9,11,12
IV.Dieta: Vývar se zeleninou a vejcem, Boloňské špagety s vepřovým masem, sýr*1,3,6,7,9,12
ÚterýPolévka: fazolová na kyselo s bramborem*1,6,7
I.Smažený sekaný karbanátek, brambor, tatarská omáčka*1,3,6,7,10,12
II.Lasagne s vepřovým masem, zeleninou a špenátem, sýr*1,3,6,7,9,10,12
III.Zeleninový salát s kuřecím masem a žampiony, dresink, pečivo*1,3,6,7,9,11,12
IV.Dieta: Vývar se zeleninou a bramborem, Smažený sekaný karbanátek, brambor, tatarská omáčka*1,3,6,7,9,10,12
StředaPolévka: halušková*1,3,6
I.Pečená krkovice, houskový knedlík, dušené zelí*1,3,6
II.Rýžová kaše s broskví, cukrem a máslem*7,12
III.Zeleninový salát s klobásou a vejcem, dresink, pečivo*1,3,6,7,9,11,12
IV.Dieta: Halušková, Rýžová kaše s broskví, cukrem a máslem*1,3,6,7,12
ČtvrtekDen vzniku samostatného československého státu
I.
II.
III.
IV.
PátekPolévka: italská s nudlemi*1,3,6,12
I.Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík*1,3,6,7,9,10,12
II.Pizza se šunkou a sýrem*1,3,6,7,12
III.Zeleninový salát s hovězím masem a celerem, dresink, pečivo*1,3,6,7,9,11,12
IV.Dieta: Italská s nudlemi, Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík*1,3,6,7,9,10,12

Výdej obědů: 11:00 - 12:30 hod. Změny objednávek upřesňovat nejdéle 1 den předem do 13:00 hod., změna jídelníčku vyhrazena.
Normy: maso na 100 g v syrovém stavu, saláty na 300 g, maso do salátu na 50 g.
Dieta č. 2 – ŠETŘÍCÍ – s minimálním použití rostlinného tuku, cukru, koření a nadýmacích složek.
Kontakt: 605 048 032 | romanbek@seznam.cz
Řidiči: Forman 604 552 344 | Šolin 604 908 636 | Barták 602 947 841 |  Beneš 724 097 121
OBJEDNÁVKY JÍDEL POSÍLEJTE CO NEDJŘÍVE, NEJLÉPE DO ČTVRTKA, DĚKUJEME.
Zde napište své názory a připomínky. Děkujeme
zde odstřihněte

Jméno:

25.10. - 29.10. I. II. III. IV.
Pondělí     
Úterý     
Středa     
Čtvrtek     
Pátek