Jídelníček hotových jídel

25.03.2024 - 29.03.2024

PondělíPolévka: kmínová s vejcem*1,3,6,9
I.Vepřové kostky na česneku, rýže*1,6
II.Chilli fazole s masem a uzeninou, chléb*1,6,12
III.Zeleninový salát se šunkou a sýrem, dresink, pečivo*1,3,6,7,9,11,12
IV.Dieta: kmínová s vejcem, Vepřové kostky, rýže*1,3,6,9
ÚterýPolévka: vývar s písmenky*1,3,6,9
I.Hovězí vařené maso, koprová omáčka, houskový knedlík*1,3,6,7,12
II.Pečené kuřecí stehno, hrášková rýže*1,6,10
III.Zeleninový salát s hlívou ústřičnou a vepřovou panenkou, dresink, pečivo*1,3,6,7,9,11,12
IV.Dieta: vývar s písmenky, Hovězí vařené maso, koprová omáčka, houskový knedlík*1,3,6,7,9,12
StředaPolévka: gulášová*1,6
I.Sekaná pečeně, brambor, dušené kysané zelí*1,3,6,10,12
II.Alpské kynuté knedlíky*1,3,7,12
III.Zeleninový salát s kuřecím masem a instantními nudlemi, chilli dresink, pečivo*1,3,6,7,9,11,12
IV.Dieta: gulášová, Sekaná pečeně, brambor*1,3,6,10,12
ČtvrtekPolévka: zelná s klobásou, bramborem a houbami*1,6,7,12
I.Smažený holandský řízek, bramborová kaše, okurka*1,3,6,7,12
II.Pizza se šunkou a sýrem*1,3,6,7,12
III.Zeleninový salát „sombréro“, dresink, pečivo*1,3,6,7,9,11,12
IV.Dieta: vývar se zeleninou a bramborem, Smažený holandský řízek, bramborová kaše, okurka*1,3,6,7,9,12
PátekVELKÝ PÁTEK
I.
II.
III.
IV.

Výdej obědů: 11:00 - 12:30 hod. Změny objednávek upřesňovat nejdéle 1 den předem do 13:00 hod., změna jídelníčku vyhrazena.
Normy: maso na 100 g v syrovém stavu, saláty na 300 g, maso do salátu na 50 g.
Dieta č. 2 – ŠETŘÍCÍ – s minimálním použití rostlinného tuku, cukru, koření a nadýmacích složek.
Kontakt: 605 048 032 | romanbek@seznam.cz
Řidiči: Jirka 604 552 344 | Jarda 604 908 636 | Martina 608 669 050 |
OBJEDNÁVKY JÍDEL POSÍLEJTE CO NEDJŘÍVE, NEJLÉPE DO ČTVRTKA, DĚKUJEME.
Zde napište své názory a připomínky. Děkujeme
zde odstřihněte

Jméno:

25.03. - 29.03. I. II. III. IV.
Pondělí     
Úterý     
Středa     
Čtvrtek     
Pátek